en+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
en

Pretprodaja ski karata za sezonu 2020/21

Olimpijski centar Jahorina najavljuje akcijsku pretprodaju karata za sezonu 2020/2021 koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mjesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15% i kupovina će biti moguća na prodajnim mjestima na Jahorini ali i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina. Popust važi na kategoriju pojedinačnih ski karata od minimalno šestodnevne ski karte. Cjenovnik ski karata na sezonu 2020/21 moguće je vidjeli OVDJE

Web shop kreće sa radom od 30.9. od 00:00 časova dok će kupovina po akcijskoj cijeni biti moguća na prodajnom mjesto na kasi Poljice svaki dan od 09:00 do 15:00 časova.

Postoje dvije opcije kupovine putem webshopa, skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na pickup mjestu koje je predviđeno samo za tu namjenu. Ukoliko posjedujete Keycard od ranije moguće je unijeti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja, ova opcija je najjednostavnija i podrazumjeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mjestima. Uputstvo za kupovinu i dopunu postojeće ski karte je dostupno OVDJE!

Pored niže cijene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima. Savjetujemo svima da planiraju svoj zimski odmor na vrijeme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina.