enbs+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
enbs

Organizacija događaja

Aparthotel CENTRALA Jahorina raspolaže neophodnim resursima za organizaciju širokog spektra događaja:

  • seminari
  • edukacije
  • team building
  • catering
  • proslave
  • zabave
  • promocije

 

U saradnji sa partnerima u prilici smo pružiti podršku organizaciji sportskih i kulturnih događaja.

CENTRALA se nalazi na jedinstvenoj lokaciji na platou Poljice, raspolaže sa 12 jednosobnih apartmana, ukupnog kapaciteta 50 ležajeva, multifunkcionalnim prostorom kapaciteta 60 mjesta, velikom grijanom baštom ispred restorana, jednom od najbolje opremljenih skijašnica u regionu, bike rentalom, quadovima, vrhunskim razglasom, projektorima, kao i velikim vanjskim LED displejom.

Svakako, naša najveća vrijednost je tim obučenih profesionalaca, koji će se pobrinuti da uspjeh vašeg događaja bude zagarantovan.

Kontaktirajte nas za više informacija:

 
+387 65 998 616

JAHORINA

DOBRODOŠLI

Jahorina je smještena u srcu Balkana, na spoju hladne kontinentalne i tople mediteranske klime, sa najvišim vrhom Ogorjelica 1916m nadmorske visine, zbog čega je veoma zdravo i prijatno provoditi zimske dane na ovoj planini.

Skijalište na planini se može pohvaliti  sa 46km alpskih i 10km nordijskih staza te najsavremenijim sistemom za osnježavanje.

U svakom trenutku, perfektno uređene staze su povezane najmodernijim žičarama za prevoz skijaša i bordera, koje su ukupnog kapaciteta oko 17 000 skijaša na sat. Skijaši na Jahorini mogu izabrati skijanje na lakim stazama, stazama srednje težine kao i na teškim stazama koje su prilagođene iskusnijim i spretnijim skijašima. 46 km staza pokriveno je sa jednom kabinskom gondolom, tri šestosjedne žičare, jednom dvosjednom i sa tri ski lifta.

Najmlađim skijašima na ovoj planini je posvećeno najviše pažnje, za njih su pripremljena dva ski vrtića sa pokretnom trakom, tjubing stazom i mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Ski vrtići su najadekvatniji za mališane i početnike jer tu mogu napraviti svoje prve skijaške korake i beskrajno se zabaviti na snijegu.

Za avanturiste i ljubitelje adrenalina dostupna je i staza za noćno skijanje na kojoj je izgrađeno novo osvjetljene koje omogućava uživanje na skijama i nakon zalaska sunca. Noćno skijanje je najbolji način da se završi dan na planini. Jahorinski skijaši i borderi imaju tu priliku da osjete čari jahorine noću i doslovno provedu dan na skijama.