enbs+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
enbs

Skijašnica

Skijašnica CENTRALA objedinjuje usluge iznajmljivanja i servisiranja opreme za skijanje, snowboard i druge zimske radosti 🙂

Ukoliko ste početnik ili želite unaprijediti svoju tehniku skijanja ili snowboarda, ljubazno osoblje skijašnice će vam pomoći da bukirate usluge licencirane SKI ŠKOLE. Tu je i SKI SHOP gdje ćete pronaći dobar izbor sportske opreme, poklon ili suvenir za vaše najbliže.

4 RAZLOGA DA POSJETITE SKIJAŠNICU CENTRALE

1. HIGIJENA na prvom mjestu. Prostor skijašnice je opremljen vrhunskom ventilacijom i vrši se redovna dezinfekcija. Što je još bitnije, sva oprema koja dolazi u direktan kontakt sa kožom klijenata se dezinfekuje nakon korištenja. CENTRALA je jedini rental na Jahorini koji raspolaže sofisticiranim EASYFRESH sistemom od Wintersteigera za dezinfekciju pancerica i kaciga. Ovaj sistem postaje standard u industriji iznajmljivanja sportske opreme, a mi smo prvi u BiH koji ga koriste.

2. SELEKCIJA opreme koju nudimo kroz ski rental. Ne vjerujemo u ustaljenu praksu da jedan tip skije, pancerice, snowboarda… može zadovoljiti potrebe većine klijenata. Zaista svi smo različiti i želimo to istaknuti. Naša filozofija je da postoji savršena oprema za svakoga i da kompromisi nisu potrebni. Zato smo pripremili širok izbor opreme od one prilagođene početnicima i klijentima koji žele unaprijediti svoju tehniku, do profesionalnih race modela, modela prilagođenih za freeride, touring ili carving.

3. Redovan SERVIS opreme. Zahvaljujući savremenim servisnim mašinama kojima raspolažemo u prilici smo da nakon svakog iznajmljivanja odradimo temeljan servis razdužene opreme. Jedini na Jahorini garantujemo da će skije koje dobijete na korištenje biti u besprjekornom stanju kako bi spremni dočekali izazove na stazama Jahorine.

4. Savremene WINTERSTEIGER mašine za servis skijaške i snowboard opreme. Vrhunska automatika uz budni nadzor našeg stručnog osoblja garantuje odličan rezultat bilo da trebate brzu intervenciju na opremi, 5-minutni servis ili pripremu opreme za takmičenje. Gledati naše servisere na djelu je doživljaj sam po sebi.