bs+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
bs

Prodaja apartmana

NOVO: Aparthotel Rajska Jahorina

  • 16 apartmanskih jedinica
  • ugostiteljski blok
  • sportski blok
  • wellness
  • garaža
  • useljivo do početka sezone 2022/23.
  • mogućnost kupovine apartmana u izgradnji
U evropskim okvirima planinski turizam već decenijama ostvaruje snažan rast. Kod domaćih i turista u regionu, tek je u skorije vrijeme primjetan razvoj svijesti o planinama kao turističkim destinacijama. Jahorina svakako prednjači po investicijama u infrastrukturu i atrakcije, čime se nameće kao lider i jedna od najperspektivnijih planinskih destinacija u ovom dijelu Evrope.
 
Već sada, Jahorina se može pohvaliti zimskom sezonom koja traje duže od 100 dana i ljetnom koja se bliži sličnim parametrima. Snažan rast interesovanja za Jahorinu, privukao je brojne investitore koji ne žele propustiti ovu atraktivnu priliku. Uz našu pomoć i vi možete investirajti u nekretninu koja će vama i vašoj porodici postati drugi dom, ali i značajan izvor prihoda u periodu kada je ne koristite.
 
Kompanija LUING d.o.o. je u 2020. godini realizovala projekat aparthotela CENTRALA na Jahorini ponudivši tržištu 12 modernih apartmana na jedinstvenoj lokaciji platoa Poljice. U 2021. otpočeli smo radove na novom projektu – aparthotel sa 16 smještajnih jedinica u Rajskoj dolini, koja je prepoznata kao najljepši lokalitet na Jahorini. Aparthotel RAJSKA očekuje prve goste u zimskoj sezoni 2022/23.
 
Za sve informacije o kupovini apartmana na Jahorini, u CENTRALI ili novom aparthotelu RAJSKA kontaktirajte nas telefonom ili putem emaila. 
 
+387 65 998 616

JAHORINA

DOBRODOŠLI

Jahorina je smještena u srcu Balkana, na spoju hladne kontinentalne i tople mediteranske klime, sa najvišim vrhom Ogorjelica 1916m nadmorske visine, zbog čega je veoma zdravo i prijatno provoditi zimske dane na ovoj planini.

Skijalište na planini se može pohvaliti  sa 46km alpskih i 10km nordijskih staza te najsavremenijim sistemom za osnježavanje.

U svakom trenutku, perfektno uređene staze su povezane najmodernijim žičarama za prevoz skijaša i bordera, koje su ukupnog kapaciteta oko 17 000 skijaša na sat. Skijaši na Jahorini mogu izabrati skijanje na lakim stazama, stazama srednje težine kao i na teškim stazama koje su prilagođene iskusnijim i spretnijim skijašima. 46 km staza pokriveno je sa jednom kabinskom gondolom, tri šestosjedne žičare, jednom dvosjednom i sa tri ski lifta.

Najmlađim skijašima na ovoj planini je posvećeno najviše pažnje, za njih su pripremljena dva ski vrtića sa pokretnom trakom, tjubing stazom i mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Ski vrtići su najadekvatniji za mališane i početnike jer tu mogu napraviti svoje prve skijaške korake i beskrajno se zabaviti na snijegu.

Za avanturiste i ljubitelje adrenalina dostupna je i staza za noćno skijanje na kojoj je izgrađeno novo osvjetljene koje omogućava uživanje na skijama i nakon zalaska sunca. Noćno skijanje je najbolji način da se završi dan na planini. Jahorinski skijaši i borderi imaju tu priliku da osjete čari jahorine noću i doslovno provedu dan na skijama.