enbs+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
+387 65 998 616info@centralajahorina.com Web kamera Organizacija događaja
enbs

EXPLORE EXPLORE

    Lokacije

    Ski-in ski-out aparthoteli Centrala na Poljicama i Rajska u Rajskoj dolini.

    Restorani

    Relaksacija i opuštanje u pauzi od skijanja ili dobar porodični ručak uz restorane Centrala i Rajska.

    Ski rental

    Iznajmite sportsku opremu vrhunskih brendova Fischer i Elan ili je servisirajte.

    Wellness zona

    Wellness zona je dostupna u aparthotelu Rajska.

    virtuelna šetnja kroz našu baštu, restoran i skijašnicu. 

    CENTRALA360

    DOBRODOŠLI U CENTRALU

    Centrala je savršeno mjesto za početak i kraj svakog dana na Jahorini. Šta je sa sredinom, pitate… Budite bez brige, Centrala se pobrinula i za sredinu.

     

    Bilo da ste gost u jednom od 12 apartmana Centrale, smješteni ste u susjedstvu ili dolazite u dnevnu posjetu Jahorini, topli napitak i autentični planinski doručak u Centrali pravi je recept za početak nezaboravnog dana. Dok vrijedni radnici Olimpijskog centra pripremaju sadržaje koji garantuju dobar provod, priuštite sebi trenutak mira uz prelijep pogled na okolne padine i plato Poljice.

     

    Zimi, ljeti, u proljeće ili dok traje nama omiljeno godišnje doba na planini – jesen, Jahorina posjetiocima nudi mnogo.

    DOBRODOŠLI U RAJSKU

    Rajska je smještena u srcu stare Jahorine, na omiljenoj lokaciji pravih ljubitelja njenih staza i bogate istorije. Samo par koraka od našeg aparthotela 1984. se nalazio start olimpijskog veleslaloma za žene, takmičenja na kome se Deb Armstrong okitila zlatom, a Jahorina olimpijskim epitetom. 

     

    Na ovoj jedinstvenoj lokaciji, ski-in ski-out aparthotel Rajska nudi 16 moderno opremljenih apartmana, vrhunski restoran sa kamin salom i panoramskim pogledom na obronke Jahorine, skijašnicu sa stručnim osobljem koje je spemno da udovolji svakom gostu i spa zonom za opuštanje poslije dugog dana na bijelim stazama. Tu je i garaža za vašeg ljubimca, rijetka pogodnost za goste koji Jahorinu posjećuju automobilom.

    Jahorina

    Jahorina je planina koja se nalazi dijelom u opštini Pale i manjim dijelom u opštini Trnovo Republika Srpska, BiH, koja pripada Dinarskom planinskom sistemu. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. Ljeti je prekrivena gustom zelenom travom, a zimi i do 3 m visokim snijegom. Jahorina se prostire od 43°39’ do 43°47’ sjeverne geografske širine i od 18°31’ do 18°43 istočne geografske dužine.

     

    Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snijega za skijanje, pogodna klima, 20 km staza za alpske discipline kao i blage padine (Rajska dolina) uvrstile su ovu planinu među najljepše i najpoznatije skijaške centre.